ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (08/05/09) : Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑΞΕ

Πήγαινε κάτω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (08/05/09) : Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑΞΕ

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Πεμ Μάης 08, 2008 3:05 am

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/05/09 : Ανανέωση της δομής του φόρουμ

Αγαπητοί φίλοι,
η δομή του φόρουμ μας ανανεώθηκε! Εδώ και καιρό δοκιμαστήκαμε όλοι πειραματικά στην παραγωγή πολιτικού λόγου προσπαθώντας να ξεφύγουμε από τις απλές διαπιστώσεις προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα του τόπου. Οι προτάσεις μας ήδη φιλοξενούνται στο wikipolitics.gr και επιφυλασσόμαστε να συνεχίσουμε αλλά και να προωθήσουμε τα τελικά κείμενα προς όλους τους αρμόδιους φορείς. Για τον σκοπό αυτό μέχρι σήμερα στην αρχική δομή του φόρουμ είχε δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ουσία: δηλαδή στα Εργαστήρια Διαλόγου και την κατάθεση τελικών κειμένων προς ψήφιση και σχολιασμό. Σήμερα οι δύο αυτές θεματικές ενότητες φιλοξενούνται στην κατηγορία "Προτείνουμε λύσεις".

Από σήμερα το φόρουμ εμπλουτίζεται την προσθήκη της κατηγορίας "Αναδεικνύουμε προβλήματα" με πολλές επιμέρους ενότητες όπως "Τοπικά προβλήματα" "Αναδιανομή του πλούτου" κλπ. αλλά και με άλλες πιο χαλαρές δομές όπως η "κουβεντούλα" με σκοπό να λέμε ένα "καλημέρα", έναν χαιρετισμό κλπ. Οι κατηγορίες των θεμάτων βρίσκονται πλέον και στην ανανεωμένη αρχική σελίδα ώστε να γίνεται πιο εύκολη πλοήγηση.

Η τελική δομή, κάπως τροποποιημένη, είχε προκύψει από τις ιδέες που μου είχε στείλει η Ένη με mail στο παρελθόν, κατά την έναρξη λειτουργίας του φόρουμ. Από σήμερα μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι με περισσότερη ηρεμία, κάνοντας απλές διαπιστώσεις ή μεταφέροντας κείμενα που συναντούμε αλλού στο διαδίκτυο, χαλαρά, χωρίς την κούραση ή την πίεση να φτιάξουμε κατευθείαν κείμενα εκπροσώπησης. Προτείνω βέβαια όποιος έχει κάποιες ιδέες ή πληροφορίες που θέλει να μην "χαθούν" να τις καταγράφει κατευθείαν στα εργαστήρια διαλόγου (κουμπί "Χτίζουμε Προτάσεις) προκειμένου να συμπεριλάβουμε τις ιδέες αυτές στα τελικά μας κείμενα ή να χτίσουμε πάνω σε αυτές μελλοντικά κείμενα. Από εκεί και πέρα το φόρουμ αποκτάει ζωή και έξω από τα εργαστήρια διαλόγου. Μπορούμε από σήμερα να μεταφέρουμε απλώς σε κάθε επιμέρους ενότητα ότι ωραίο διαβάσαμε στο διαδίκτυο ή αλλού να κάνουμε απλή κουβέντα πάνω σε αυτό. Στο τέλος αν θέλουμε μπορούμε να μεταφέρουμε αποσπάσματα στα εργαστήρια διαλόγου για να χτίσουμε μαζί και άλλες προτάσεις. Νομίζω ως προς το παρών ότι το θέμα που προέκυψε από την Ελένη με τα τοπικά προβλήματα της Κρήτης χρήζει της άμεσης προσοχής μας.

Δυστυχώς έπρεπε πάλι να ξενυχτίσω και να κάνω βιαστικά όλες τις αλλαγές και λόγω υποχρεώσεων θα απορροφηθώ με τις υποχρεώσεις μου στο Πανεπιστήμιο τις επόμενες μέρες. Από σήμερα βέβαια νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μπεις μέσα και να αισθάνεσαι άνετα να πεις μια κουβεντούλα. Εύχομαι η νέα δομή να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας αλλά μπορούμε κάθε στιγμή να προσθέσουμε επιπλέον υπό-ενότητες στις ίδιες κατηγορίες: πχ "Αθλητισμός" κλπ. Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την αναναίωση.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Παναγιώτης Πετεινάτος
Administrator

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (08/05/09) : Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑΞΕ

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Πεμ Μάης 08, 2008 2:54 pm

Στα πλαίσια της αναναίωσης της δομής του φόρουμ πολλά θέματα που βρίσκονταν στην ενότητα των συζητήσεων ταξινομίθηκαν πλέον στις νέες κατηγορίες θεμάτων.

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης