ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πήγαινε κάτω

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

100% 100% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Σύνολο Ψήφων : 2

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση  thepos Την / Το Τρι Απρ 15, 2008 5:13 pm

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ελλάδα χρειάζεται όχι απλά νέες θέσεις εργασίας αλλά “έξυπνες” θέσεις εργασίας για νέους ανθρώπους που θα λειτουργούν ωθώντας την Ελληνική οικονομία στα σημεία που έχει ανταγωνιστικά το πλεονέκτημα. Εφόσον η “βαριά βιομηχανία” μας είναι ο τουρισμός ας το παίξουμε σωστά το χαρτί μας και ας προσελκύσουμε νέους στον τουρισμό. Ανάπτυξη του τουρισμού όμως δεν περιορίζεται σε περισσότερα γκαρσόνια, ούτε περισσότερα τουριστικά κτήρια-μεγαθήρια στις παραλίες. Έξυπνη τουριστική ανάπτυξη σημαίνει πρώτα από όλα εκμετάλλευση και ανάδειξη των αρχαιοτήτων. Η αναγέννηση ενός δικτύου ανασκαφών θα μπορούσε να ζωντανέψει τον ελληνικό πολιτισμό στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Στρέφοντας τη χρηματοδότηση στην αρχαία παρακαταθήκη δίνουμε αξία στην ρίζα του Ελληνικού πολιτισμού και χτίζουμε πρώτα από τη βάση του τουρισμού. Παράλληλα αναδεικνύουμε ένα δίκτυο από νέες επιστημονικές ειδικότητες αρχαιολόγων κλπ. Για παράδειγμα δείτε τι γίνεται στο Περού ή στο Μεξικό κλπ ενώ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η ενάλια αρχαιολογία σχεδόν απαγορεύεται!

Έτσι θα μπορούσατε κ. Ανδρουλάκη να πιέσετε τον υπουργό οικονομικών να χρηματοδοτήσει το υπουργείο πολιτισμού για καινούργιες ανασκαφές και την έντονη προβολή των σχετικών ερευνητικών δραστηριοτήτων ( έγραψα Υπ. Οικονομικών και όχι Πολιτισμού αφού έτσι και αλλιώς θα μιλήσετε στον υπουργό οικονομικών σε λίγες μέρες και ίσως θα μπορούσατε να ρωτήσετε τώρα). Είναι προτιμότερο να βρεθούν καινούργιες θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες παρά να δίνονται τα χρήματα σε διάφορους συλλόγους αμφιβόλου ποιότητος όπως έκανε ο κ. Ζαχόπουλος. Όλα αυτά τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ που παίρνει το υπουργείο πολιτισμού θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να τα διαθέσουμε στο να αναδείξουμε τον εθνικό μας πλούτο από την μια, και να βρουν δουλειά αρκετοί επιστήμονες από την άλλη. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα αυτής της επένδυσης θα τα πάρουμε πίσω από τον τουρισμό, έναν τουρισμό “πράσινο”, οικολογικό αλλά ταυτόχρονα και προσοδοφο. Και βέβαια το μεγαλύτερο κέρδος το να “εθίσουμε” τους νέους μας στον πολιτισμό»

Thepos, Eleni , μέλη του e-pasok.forumgreek.com

σημείωση: εδώ βρίσκεται το τελικό κείμενο που κατατέθηκε και από κάτω ακολουθεί η συζήτηση των μελών που είχε προηγηθεί.


var OutbrainPermaLink='http://e-pasok.forumgreek.com/forum-f5/topic-t59.htm'; var OB_demoMode = false; var OB_langJS ='http://widgets.outbrain.com/lang_gr.js'; if ( typeof(OB_Script)!='undefined' ) OutbrainStart(); else { var OB_Script = true; var str = '<\/script>'; document.write(str); }

thepos

Αριθμός μηνυμάτων : 238
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Τρι Απρ 15, 2008 9:03 pm

thepos έγραψε:Προτείνω το παρακάτω κείμενο έτσι όπως διαμορφώθηκε από την Ελένη και εμένα
«Θα πρότεινα κ. Ανδρουλάκη να πιέσετε και τον υπουργό πολιτισμού να χρηματοδοτήσει το υπουργείο του καινούργιες ανασκαφές. Είναι προτιμότερο να βρεθούν καινούργιες θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες παρά να δίνονται τα χρήματα σε διάφορους συλλόγους αμφιβόλου ποιότητος όπως έκανε ο κ. Ζαχόπουλος. Όλα αυτά τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ που παίρνει το υπουργείο πολιτισμού θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να τα διαθέσουμε στο να αναδείξουμε τον εθνικό μας πλούτο από την μια, και να βρουν δουλειά αρκετοί επιστήμονες από την άλλη. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα αυτής της επένδυσης θα τα πάρουμε πίσω από τον τουρισμό έναν τουρισμό "πράσινο", οικολογικό αλλά ταυτόχρονα και προσοδοφο.Και βέβαια το μεγαλύτερο κέρδος το να "εθίσουμε" τους νέους μας στον πολιτισμό»

Σήμερα για πρώτη φορά Thepo αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε εργαστήρι διαλόγου και απόψεων. Διάβασα αυτά που έγραψες Thepo μέχρι τώρα και συμφωνώ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι απόλυτα σαφές αν ακούσει κάποιος ξαφνικά ότι για να λύσουμε την ανεργία θα κάνουμε ανασκαφές! Συμφωνώ όμως ότι έφερες στο τραπέζι μια πολύ έξυπνη η ιδέα που αφορά τελικά την ουσία και την αρχή του ζητήματος. Προτείνω δηλαδή να μπουν μερικές εισαγωτικές προτάσεις για να εισάγει τον αναγνώστη στην αναγκαιότητα του προβλήματος και μετά να ακολουθήσει κείμενο που προτείνετε μαζί με την Ελένη για να είναι καλύτερα τεκμηριωμένο. Να ξεκινήσουμε δηλαδή κάπως έτσι:

"η Ελλάδα χρειάζεται όχι απλά νέες θέσεις εργασίας αλλά "έξυπνες" θέσεις εργασίας για νέους ανθρώπους που θα λειτουργούν ωθώντας την Ελληνική οικονομία στα σημεία που έχει ανταγωνιστικά το πλεονέκτημα. Εφόσον η "βαριά βιομηχανία" μας είναι ο τουρισμός ας το παίξουμε σωστά το χαρτί μας και ας προσελκύσουμε νέους στον τουρισμό. Ανάπτυξη του τουρισμού όμως δεν περιορίζεται σε περισσότερα γκαρσόνια, ούτε περισσότερα τουριστικά κτήρια-μεγαθήρια στις παραλίες. Έξυπνη τουριστική ανάπτυξη σημαίνει πρώτα από όλα εκμετάλλευση και ανάδειξη των αρχαιοτήτων. Η αναγέννηση ενός δικτύου ανασκαφών θα μπορούσε να ζωντανέψει τον ελληνικό πολιτισμό στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Στρέφοντας τη χρηματοδότηση στην αρχαία παρακαταθήκη δίνουμε αξία στην ρίζα του Ελληνικού πολιτισμού και χτίζουμε πρώτα από τη βάση του τουρισμού. Παράλληλα αναδεικνύουμε ένα δίκτυο από νέες επιστημονικές ειδικότητες αρχαιολόγων κλπ Για παράδειγμα δείτε τι γίνεται στο Περού ή στο Μεξικό κλπ ενώ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η ενάλια αρχαιολογία σχεδόν απαγορεύεται! Έτσι θα μπορούσατε κ. Ανδρουλάκη να πιέσετε τον υπουργό οικονομικών να χρηματοδοτήσει το υπουργείο πολιτισμού για καινούργιες ανασκαφές και την έντονη προβολή των σχετικών ερευνητικών δραστηριοτήτων ( έγραψα Υπ. Οικονομικών και όχι Πολιτισμού αφού έτσι και αλλιώς θα μιλήσει στον υπουργό οικονομικών σε λίγες μέρες και ίσως θα μπορούσε να το κάνει τώρα πριν απευθυνθεί στον υπουργό πολιτισμού ) Είναι προτιμότερο να βρεθούν καινούργιες θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες παρά να δίνονται τα χρήματα σε διάφορους συλλόγους αμφιβόλου ποιότητος όπως έκανε ο κ. Ζαχόπουλος. Όλα αυτά τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ που παίρνει το υπουργείο πολιτισμού θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να τα διαθέσουμε στο να αναδείξουμε τον εθνικό μας πλούτο από την μια, και να βρουν δουλειά αρκετοί επιστήμονες από την άλλη. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα αυτής της επένδυσης θα τα πάρουμε πίσω από τον τουρισμό, έναν τουρισμό "πράσινο", οικολογικό αλλά ταυτόχρονα και προσοδοφο.Και βέβαια το μεγαλύτερο κέρδος το να "εθίσουμε" τους νέους μας στον πολιτισμό»

Για τίτλο θα πρότεινα : ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πως βλέπεις τις προσθήκες/διορθώσεις; Κάνε ότι διορθώσεις ή προσθήκες θέλεις και αν σου αρέσουν πες μου για να μπει τελική πρόταση και να βάλω τα κουμπιά ψηφοφορίας. Τα υπόλοιπα μέλη έχετε καμιά ιδέα;


Έχει επεξεργασθεί από τον/την PanagiotisP στις Παρ Απρ 18, 2008 10:35 pm, 1 φορά

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση  enik Την / Το Τετ Απρ 16, 2008 2:54 pm

Πολυ καλες και εποκοδομητικες ολες οι προτασεις σας και του Παναγιωτη και της Ελενης και του Thepos.Ομως γενναται ενα σοβαρο θεμα. Σε ποιον Υπουργο απευθυνομαστε, στον Υπουργο μιας αποτυχημενης κυβερνησης σε ολους τους τομεις.Και επι πλεον του προτεινουμε αρκετα δημιουργικες ιδεες για την αντιμετωπιση της μεγαλης ανεργιας των νεων στην Ελλαδα. Με ποιο σκεπτικο οτι θα αποδεχθει τις προτασεις της αντιπολιτευσης για να λυθουν σημαντικα προβληματα της ελληνικης κοινωνιας?

Πολυ λυπαμαι αλλα αυτες οι προτασεις απευθυνονται απο τους συμπολιτευομενους και οχι απο την αντιπολιτευση και μαλιστα την αξιωματικη. Η αντιπολιτευση στηλιτευει τις ενεργειες της κυβερνησης, στους τομεις της εσωτερικης πολιτικης, αναδεικνυει τα αδιεξοδα και τα προβληματα της ελληνικης κοινωνιας που προκαλουνται απο την πολιτικη της αλλα επ ουδενι λογω δεν της προτεινει λυσεις.

Το εργο της αντιπολιτευσης στις κοινοβουλευτικες δημοκρατιες ειναι να επιδιωκει με την πολιτικη της να γινονται γνωστα στην κοινη γνωμη τα καυτα καθημερινα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι πολιτες μιας χωρας και να δημιουργει στην κοινωνια την αναγκαιοτητα της αλλαγης πολιτικης που θα πραγματοποιηθει απο μια αλλη κυβερνηση. Και μαλιστα το ταχυτερο δυνατον.

enik

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Τετ Απρ 16, 2008 3:43 pm

Αγαπητή Ένη,
ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει ότι για όλα φταίει η κακή ΝΔ και το κακό ΠΑΣΟΚ. Ρώτα γύρω σου 100 ανθρώπους να δεις τι θα σου πουν. Όλοι ξέρουν τα προβλήματα που παιρνούν καθημερινά και τα έργα και της ημέρες της ΝΔ και θυμούνται τα παλιότερα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά έχω μιλήσει με τόσους πολλούς ανθρώπους αυτές τις μέρες εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ που όλοι σύσσωμοι ρωτούν το ίδιο πράγμα: τι μπορεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ για αλλάξει το σκηνικό; Μήπως ξέρουμε εμείς πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα; Σε αυτή την ερώτηση καλούμαστε να απαντήσουμε όλοι οι πολίτες με ειλικρίνεια και χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας. Ξέρεις αγαπητή Ένη το να κατηγορούμε τους άλλους ότι τα έκαναν στραβά είναι εύκολο, το να λέμε ένα ηρωικό ΟΧΙ σε κάθε νέα προσπάθεια είναι και αυτό εύκολο. Το δύσκολο είναι το να χτίζουμε ώριμο πολιτικό λόγο και να τεκμηριώνουμε συγκεκριμένες λύσεις για το κάθε τι. Ο τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος πρέπει επιτέλους να εισβάλει στην κοινωνική ζωή σε όλα τα πόστα: στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ, ΠΑΝΤΟΥ! Ο φυσικός χώρος της δημοκρατίας είναι η Βουλή. Είναι κακό δηλαδή που στο wikipolitics για πρώτη φορά στην ιστορία βουλευτές ζητούν τη δική μας συμβολή στο χτίσιμο εναλλακτικού πολιτικού λόγου; Έτσι καλούμαστε να αποδείξουμε πόσο ώριμοι και δημιουργικοί είμαστε ως πολίτες που διεκδικούμε τη συμμετοχική δημοκρατία. Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι εύκολο να αριθμηθούν σε ένα δελτίο ειδήσεων. Λύσεις δεν υπάρχουν. Εμείς σήμερα μιλάμε στη νύφη (=ΝΔ) για να τα ακούει η πεθερά (=υπόλοιπος κόσμος). Δηλαδή μιλάμε στην ΝΔ μέσω των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με αφορμή την αξωματική αντιπολίτευση που ασκούν θα φέρουν στη Βουλή τα αιτήματα των πολιτών και έξυπνες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΛΥΣΕΙΣ για να αρχίσει να κινείται επιτέλους ο τροχός της αλλαγής. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε Ένη! Μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά. Το ΠΑΣΟΚ πριν κλείσει 1.5 μήνας από τότε που ξεκινήσαμε ξύπνησε και υιοθέτησε ακριβώς όσες τεχνικές αλλαγές προτείναμε με ανοιχτές επιστολές και έντονη κριτική από κάθε πόστο!!! Έκανε τα πρώτα βήματα και μας φώναξε εκεί να είμαστε μαζί! Ας ξυπνήσουμε και εμείς!!!!!! Ας βοηθήσουμε με δικές μας εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις. Ειδικότερα για τις ιδέες που θα ψηφιστούν εδώ στο φόρουμ δεν πρόκειται να χαθούν. Θα φτιαχτεί ειδική βάση δεδομένων με ψηφισμένες προτάσεις με την οποία θα πιέζουμε συνεχώς όλους από όλα τα πόστα για να εφαρμοστούν. Και εδώ, και στη Βουλή και παντου!! Και αν δεν το πετύχουμε εμείς οι ιδέες θα μείνουν ως παρακαταθήκη στα μελλοντικά παιδιά μας για να πιέσουν εκείνα με τη σειρά τους μέχρι επιτέλους να εφαρμοστεί ένας ανθρώπινος καπιταλισμός σε τούτο τον τόπο. Η συνταγή δηλαδή χρειάζεται σε 3 ίσες δόσεις : όραμα, επιμονή και υπομονή. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και λέει "δεν υπάρχει λύση". Εμείς μαζί δεν θα φωνάξουμε μόνο "ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ" αλλά θα δείχνουμε μαζί τη λύση για το κάθε τι. Όχι γενικόλογα και αόριστα με πολιτικάντικο τρόπο αλλά με σαφή και τεκμηριωμένο λόγο θα προτείνουμε λύσεις για το κάθε τι. Θα είμαστε ανοιχτοί σε κάθε τι υγιές που ακούγεται από παντού και θα το αγκαλιάζουμε χωρίς δογματισμούς. Ο κόσμος ξέρει καλά τα προβλήματα που περνάει. Αν εμείς πείσουμε με τις λύσεις μας μόνο τότε θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, θα πάρουμε και τις εκλογές, και μόνο αν πάρουμε τις εκλογές θα έχουμε ελπίδες να γίνουν πράξη οι ιδέες μας. Θα είμαστε πάντα εδώ με κριτικό βλέμμα να παρακολουθούμε και να συμμετέχουμε στις εξελίξεις.

Προς thepo,
πες μου thepo αν σου αρέσουν οι τελικές προσθήκες που πρότεινα στο κείμενο, κάνε ότι αλλαγές θέλεις και πες μου τελικά για να του βάλω κουμπιά για ψήφιση. Αύριο πρέπει να τα καταθέσουμε στο wikipolitics!

Επίσης επειδή δεν ξέρω ποιός φήφισε τι κάνω πάλι έκκληση κάτω από κάθε κείμενο που αφορά την ερώτηση του Ανδρουλάκη γράψτε με λόγια ως σχόλιο αν συμφωνείτε προκειμένου να μπει το όνομα η το ψευδώνυμό σας. Πχ εδώ βλέπω ότι επι της ουσίας συμφωνείς Ένη, σωστά; Θα μπεις ως Eni απλά με ψευδώνυμο, σωστά; Στα υπόλοιπα συμφωνείς; Εσύ thepo, να σε βάλουμε ως thepo; Από τα υπόλοιπα μέλη ακόμα και αν γραφτήκατε σήμερα θέλει κανείς να μπει με όνομα ή ψευδώνυμο; Πείτε όμως ΟΛΟΙ όσοι θέλετε να μπει το όνομα ή το ψευδώνυμο από κάτω από κάθε κείμενο ξεχωριστά.

Την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα μέλη!

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Δημοσίευση  thepos Την / Το Πεμ Απρ 17, 2008 5:45 pm

Φίλε Παναγιώτη χαίρομαι που πραγματικά αρχίζουμε να "δένουμε" γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο(μιλώ για όλα τα μέλη) χωρίς να γνωριζόμαστε.Βάλε την πρόταση όπως είναι και μια και η δημοκρατία είναι το κύριο γνώρισμα του φόρουμ αν δεν υπάρξουν τεκμηριωμένες αντιδράσεις θα το καταθέσουμε ως έχει.
thepos

thepos

Αριθμός μηνυμάτων : 238
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κάτι από Γκάντι

Δημοσίευση  thepos Την / Το Πεμ Απρ 17, 2008 5:55 pm

Φίλη Ένη
Θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον Παναγιώτη όχι γιατί δεν συμμερίζομαι τις αντιρρήσεις σου αλλά γιατί πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να αντιδράσουμε στην υποβάθμιση αυτή του τόπου μας που επιχειρείται καθημερινά από την κυβέρνηση με "βομβαρδισμό" ευφικτών προτάσεων ώστε το παραμύθι της μη ύπαρξης εναλλακτικών πολιτικών να τελειώσει.Επίσης έτσι θα βάλουμε υποθήκες στην μελλοντική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει.Προτιμώ λοιπόν της προτάσεις που θα γεννηθούν από την δημοκρατική και ισότιμη συμμετοχή των πολιτών παρά αυτές των κάποιων αγνώστων ειδικών συνεργατών.Όπως ο Γκάντι αντέτεινε στην βία την μη βία έτσι και εμείς στην απραξία θα προτείνουμε δημιουργικές λύσεις και όποιος αντέξει.

thepos

Αριθμός μηνυμάτων : 238
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ας οργανωθούμε !!!!

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Πεμ Απρ 17, 2008 9:35 pm

Αγαπητέ Thepo,

θα ήθελα και δημόσια να σε ενημερώσω ότι καταθέσαμε τις ιδέες σου στο wikipolitics.gr. Όλα έγιναν βιαστικά επειδή δεν γνώριζα πόσο γρήγορα θα αποσυρθούν οι ερωτήσεις των βουλευτών και αν θα χάναμε αυτή την πρώτη ιστορική ευκαιρία. Θα ήθελα ακόμα να σου ζητήσω σε όσα άλλα κείμενα συμφωνείς να γράψεις από
κάτω με λόγια ένα σχόλιο "συμφωνώ, Thepos". Το έχω πει και σε άλλα μέλη
να το κάνουν αλλά φοβάμαι ότι ντρέπονται και θα ήθελα να κάνουμε την
αρχή. Θα κάνουμε στο μέλλον και ειδική ιστοσελίδα που θα μεταφέροναι και εκεί οι ψηφισμένες προτάσεις μας και θα ήταν καλό να μεταφέρονται μαζί και τα ονόματα ή ψευδώνυμα όλων των μελών που συμφωνούν. Έχω λάβει προσωπικά
μυνήματα και από άλλα μέλη που συμφωνούν αλλά νομίζω ότι ντρέπονται να
το δηλώσουν δημόσια. Από τη μία δεν είναι σωστό να υπάρχει μια κλειστή
ομάδα που να παίρνει αποφάσεις για τους υπόλοιπους αλλά και πάλι πρέπει
να αισθάνονται όλοι ότι όχι απλώς συμφωνούν αλλά και συμμετέχουν!!! Πείτε όλοι σε ποιά κείμενα συμφωνείτε για να εκπροσωπούμαστε ως μια μεγάλη ανοικτή ομάδα! Ως φόρουμ πρέπει να δίνουμε ανάλογη αξία όχι μόνο στον συγγραφέα αλλά και στο μέλος που θα μπει στον κόπο να την μελετήσει και να την εγκρίνει ή να την απορρίψει. Πρώτα
ας μπαίνουν τα ονόματα ή ψευδώνυμα των συγγραφέων αλλά μετά ας μπαίνουν
και τα ονόματα ή ψευδώνυμα ΟΛΩΝ των μελών του φόρουμ που συμφωνούν. Ίσως αν θέλουν να το δηλώσουν και όσοι διαφωνούν επώνυμα. Όταν δεν είναι γραμένο από κάτω "συμφωνώ" δεν μπορώ να παίρνω την πρωτοβουλία να βάζω το όνομα ή το ψευδώνυμο ενός μέλους που υποθέτω ότι συμφωνεί με κίνδυνο να γίνουν παρεξηγήσεις. Αν δεν είναι γραμμένο έγκαιρα δεν μπορουμε να βάζουμε το όνομα. Παιδιά ας οργανωθούμε σιγά σιγά.
Κάπως πρέπει να
ξεκινήσουμε και το θεωρώ λάθος να κινδυνεύεουμε εκθέτουμε ονόματα ή ψευδώνυμα μελών που δεν συμφωνούν σε μια συγκεκριμένη πρόταση. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν thepo να κάνεις την αρχή και να πεις ένα "συμφωνώ,
thepos" όπου συμφωνείς.

Καλό βράδυ σε όλους!

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης