90 μοίρες στροφή υπέρ του Γ.Παπανδρέου

Πήγαινε κάτω

90 μοίρες στροφή υπέρ του Γ.Παπανδρέου

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Σαβ Μαρ 29, 2008 4:07 am

Είμαστε όλοι λίγο πολύ υποψιασμένοι. Συζητούμε καθημερινά μεταξύ μας ότι τα περισσότερα ΜΜΕ στην Ελλάδα εδώ και καιρό έχουν σταματήσει να μεταδίδουν ειδήσεις και μεταφέρουν στο κοινό κατευθείαν σχόλια και προσωπικές απόψεις-εκτιμήσεις κλπ. Υπάρχει όμως μια υποκειμενική αίσθηση που σου αφήνει μια ενημερωτική εκπομπή στο τέλος της. Μια εσωτερική φωνή που σου λέει πολλές φορές οτι κάτι δεν πάει καλά. Τις τελευταίες 2 μέρες έβλεπα και άκουγα αποσπασματικά ενημερωτικές εκπομπές και κάτι δεν μου ακουγόταν φυσιολογικά. Είχα ελάχιστο χρόνο να παρακολουθήσω ειδήσεις αλλά σε αυτόν το λίγο χρόνο άκουσα για πρώτη φορά να αναδεικνύεται η φωνή του Γ. Παπανδρέου σε ραδιοφωνική μετάδοση. Άκουσα ξαφνικά δημοσιογράφους σε εκπομπές να μιλούν με σκεπτικισμό απέναντι στο Σύρριζα και στον κ. Τσίπρα. Περίεργη σύμπτωση... σκέφτηκα. Και ξαφνικά σήμερα στις 28-03-08 ακούω τον κ. Παπαγιάννη, δημοσιογράφο στο Extra δηλώνει χαρακτηριστικά οτι οι εφημερίδες πήραν σύσσωμα 90 μοίρες στροφή υποστηρίζοντας Γ. Παπανδρέου. Για πρώτη φορά, είπε ο δημοσιογράφος, ο τύπος στράφηκε εναντίον του Τσίπρα και υπέρ του Παπανδρέου. Και όλα αυτά τις ημέρες που ο Αλαβάνος παίζει τα δυνατά του χαρτιά (=δημοψήφισμα) στο κοινοβούλιο.

Και το ερώτημα που έχω είναι απλό: Θα έπρεπε να χαρούμε εμείς τώρα που χτυπούν τον Τσίπρα και άρχισαν να ευλογούν τον Παπανδρέου; Εδώ και λίγες μέρες συζητώ με τους ανθρώπους γύρω μου οτι εμφανίστηκε μια μικρή κρίση "αντικειμενικότητας" σε δημοσιογράφους του ραδιοφώνου οι οποίοι κατά τα φαινόμενα δεν εμπλέκονται σε πολιτικά παιχνίδια. Μα καλά κουρδισμένοι είναι όλοι οι δημοσιογράφοι; Η αρχή βέβαια της "αλλαγής" του κλίματος συνέβη με την εκπομπή της τρίτης του Λάκη Λαζόπουλου που "ξεγύμνωσε" περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Ελληνική δημοσιογραφία με στιγμιότυπα από όλα τα δελτία ειδήσεων. Επιπλέον έκανε και κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει μέχρι σήμερα ο Λαζόπουλος. Για πρώτη φορά έκανε αντικειμενική σάτιρα απέναντι στο πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου αναδεικνύοντας αυθεντικά αποσπάσματα από τη βουλή με τη δράση του Παπανδρέου (=αντικειμενικότητα) σατιρίζοντας βέβαια όπου έβρισκε αφορμή χωρίς όμως να τον χτυπά άδικα "κάτω από τη ζώνη". Μου είχε κάνει εντύπωση η τελευταία αυτή εκπομπή του Λαζόπουλου και για έναν άλλο λόγο: ήταν ίσως η ΠΡΩΤΗ και η ΜΟΝΗ εκπομπή από τις τελευταίες που δεν ανέφερε κολακευτικά σχόλια για τον κ. Τίπρα. Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε καθόλου στο πρόσωπο του Τσίπρα (σε αυτό στηρίζομαι αποκλειστικά στη μνήμη μου και γι' αυτό κρατήστε τις επιφυλάξεις σας). Αυτές είναι απλές παρατηρήσεις χωρίς να προσπαθώ να δώσω ερμηνείες ή συσχετισμούς. Ελπίζω όλα να ξεκαθαρίσουν στο μέλλον. Είδομεν.

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

To μοιρογνωμόνιο

Δημοσίευση  DimKaramitsas Την / Το Σαβ Μαρ 29, 2008 12:28 pm

Δεν ξέρω Παναγιώτη αν το μοιρογνωμόνιό σου δουλεύει σωστά. Δεν ξέρω εάν πρόκειται για τακτικό ελιγμό ή για πραγματικότητα.

Ισως να ήταν το προηγούμενη Πολ. Συμβούλιο που κρατούσε τον Παπανδρέου δέσμιο, ίσως να το πήρε απόφαση ότι πρέπει να εκφραστεί χωρίς ψυχολογικά και πολιτικά βαρίδια. Του πάει η επιθετική πολιτική, διότι άλλη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, μπροστά σε όσα βιώνουμε σήμερα.

DimKaramitsas

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 11/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dialogoskoinonia.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: 90 μοίρες στροφή υπέρ του Γ.Παπανδρέου

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Σαβ Μαρ 29, 2008 5:16 pm

Απλώς για την ιστορία να πω πως η έκφραση "90 μοίρες στροφή" ήταν του δημοσιογράφου. Απλώς επιβεβαίωσε οτι δεν είμαστε ούτε "τρελοί" ούτε "αλαφροίσκιωτοι" όσοι συζητήσαμε και καταλήξαμε σε παρόμοια συμπεράσματα αυτές τις μέρες. Εϊναι πολύ ενδιαφέρον να προβάλλονται αποσπάσματα ομιλίας από όλους τους εμπλεκομένους διότι φαίνεται ξεκάθαρα η ποιοτική διαφορά των ομιλούντων. Η ομιλίες του ΓΑΠ ήταν πράγματι επιθετικές αλλά είχαν ένα ποιοτικό στοιχείο το οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμα περισσότερο με περισσότερες και πιο συγκεκριμένες προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων μας. Να μην περιμένει δηλαδή προεκλογικά ο Πρόεδρος και το επιτελείο του προκειμένου να ανακοινώσουν μια λίστα με "υποσχέσεις". Το ηγετικό προφιλ πρέπει να ενισχυθεί από ένα καθημερινό βομβαρδισμό από εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις οι οποίες να πέσουν στο τραπέζι και να συζητηθούν μέσα στον κόσμο. Είναι τόσο κενό το πρόγραμμα της ΝΔ και το προεκλογικό πρόγραμμα το Σύριζα που η όποια σύγκριση θα είναι θετική για το ΠΑΣΟΚ. Έτσι μόνο θα δει ο κόσμος πως στο ΠΑΣΟΚ γίνεται δουλειά και ότι ίσως αξίζει τελικά να επενδύσει τη ψήφο του εκεί . Παράδειγμα: όλες οι δημόσιες υπηρεσίες να απαντούν σε mail με σκοπό να μειωθεί σε ένα βαθμό η ταλαιπωρία και οι ουρές. Προτάσεις δηλαδή απλές και πρακτικές πέρα από τη κλασσική πρόταση για "ολοήμερο σχολείο" κλπ τα οποία έχουμε ακούσει όλοι χιλιάδες φορές.

Πρέπει να σημειώσω ξεκάθαρα οτι μου έκανε αρνητική εντύπωση μαθαίνοντας οτι ο ημερήσιος τύπος "χτύπησε" τον κ. Τσίπρα με βασικό επιχείρημα οτι υπήρχε μικρή συμμετοχή στη τελευταία συγκέντρωση του Σύριζα. Με ειρωνείες και κακίες δεν χτίζονται πολιτικά επιχειρήματα απλώς κατευθύνουν μια μερίδα του κόσμου από εδώ ή από εκεί. Το πρόβλημα του κ. Τσίπρα δεν είναι στο να οργανώσει διαμαρτυρίες αλλά στο να διαμορφώσει κυβερνητικές προτάσεις υλοποίησης της διαφάνειας και της λαϊκής δημοκρατίας που επικαλείται. Ομοίως και το πολιτικό πλεονέκτημα του Παπανδρέου δεν είναι οτι ξαφνικά γεννήθηκε ένας επιθετικός ήρωας μέσα του αφού ήδη έχουμε και τον κ. Αλαβάνο και άλλους "επαναστάτες". Το πλεονέκτημα του ΓΑΠ είναι οτι έχει ένα όραμα συμμετοχικής δημοκρατίας και αξιοκρατίας και με σταθερό τρόπο υιοθετεί προτάσεις ενωτικές και υλοποιήσιμες ιδέες προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό για πολλούς από εμάς είναι ένα φως ελπίδας στο σκοτάδι της πολιτικής ζωής. Τον τελευταίο καιρό πράγματι εμφανίζει ένα ηγετικό προφιλ και αυτό είναι πολύ θετικό. Δυστυχώς το ηγετικό προφίλ θα αποτελεί μοναδικό κριτήριο επιλογής για πολλούς ανθρώπους. Αυτό θα ενισχύεται για όσο καιρό τα ΜΜΕ συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους, δηλαδή να στήνουν και προβάλλουν πολιτικές κοκορομαχίες υποβαθμίζοντας τους κανόνες της λογικής και τις εναλλακτικές κυβερνητικές προτάσεις. Οι κεντρικοί παρουσιαστές συντονίζουν ένα μοντέλο συζήτησης "εσύ φταις", "όχι.. εσύ φταις" το οποίο μεταφέρεται και στη βουλή. Έτσι μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά δεν βοηθάει στον "διαφωτισμό" και την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων στα άπειρα προβλήματα που έχει η ο τόπος. Από αυτή την παγίδα πρέπει έντεχνα να ξεφύγει και να ξεχωρίσει το ΠΑΣΟΚ.

Ας μείνουμε αισιόδοξοι και όλα θα φανούν στο μέλλον. Εδώ θα είμαστε και θα σημειώνουμε τις παρατηρήσεις μας για κάθε ελιγμό των ΜΜΕ.

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

90 μοίρες στροφή

Δημοσίευση  thepos Την / Το Σαβ Μαρ 29, 2008 5:41 pm

Πράγματι χαίρομαι που και κάποιος άλλος το παρατήρησε γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το φανταζόμουν.Πράγματι πραγματοποιείται μια στροφή στην συμπεριφορά ορισμένων δημοσιογράφων ακόμα και στο άντρο της ΕΡΤ.Μιλώ βέβαια για τον Λυριτζή από την πρωινή εκπομπή που έχει μια συμπεριφορά λες και τον τρώνε οι τύψεις και κάνει τις σωστές ερωτήσεις.Σε μια δυο περιπτώσεις ήρθε σε ρήξη με τον Οικονόμου. Όσον αφορά τον Πρόεδρο έχεις και πάλι δίκιο.Έχει όραμα και πραγματική διάθεση να το πραγματοποιήσει.Η τελευταία μάλιστα ομιλία του(χθες 28/3) ήταν καταπληκτική.Μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα.Εις μάτην όμως περίμενα να ακούσω κάτι στα κανάλια(ΜΕΓΑ-ΕΡΤ) για αυτήν.Ακόμη και στο διαδύκτιο(in.gr)ήταν έτσι κομμένη που δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τις αστείες δικαιολογίες περί κόντρας κλπ.
Η πρόσκαιρη δημοσιότητα είναι έτσι σύντροφοι,πουλάει για λίγο μα μόνο για λίγο

thepos

Αριθμός μηνυμάτων : 238
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: 90 μοίρες στροφή υπέρ του Γ.Παπανδρέου

Δημοσίευση  xristos Την / Το Σαβ Μαρ 29, 2008 6:28 pm

Έχω την αίσθηση ότι εδώ και πολύ καιρό διεξάγεται ένας
πολύ σκληρός αγώνας μεταξύ Γ. Παπανδρέου και των βαρόνων των ΜΜΕ για το
ποιός θα έχει το πάνω χέρι στην μετά Καραμανλή εποχή. Έχουν συνειδητοποιήσει
και αυτοί ότι ο ¨καταλληλότερος" δεν τραβάει πια, όσο κι αν τον
στηρίζουν, και κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους να συντριβούν μαζί με την κατάρρευση
του Καραμανλή οδεύοντας σε μια τελείως ανεξέλεγκτη κατάσταση. Ο Τσίπρας
χρησιμοποιήθηκε σαν πολιορκητικός κριός απέναντι στον Παπανδρέου στην πορεία
για το συνέδριο, όπου πίστευαν στην σημαντική αποδυνάμωσή του με σκοπό να
τον αποτελειώσουν δοθείσης ευκαιρίας (π.χ. Ευρωεκλογές). Γι αυτό παρατηρούσαμε μια προβολή των δραστηριοτήτων
του Τσίπρα δυσανάλογη της δύναμής του στη βουλή και ενορχηστρωμένη απαξίωση του
Γ. Παπανδρέου με όλα τα μέσα( ακόμα και με τις σάτιρα).Δεν ήταν τυχαίο ότι
πάντα πρώτη είδηση ήταν οι δραστηριότητες του ΣΥΝ και του Τσίπρα, οι δραστηριότητες
της κυβέρνησης και των στελεχών της Ν.Δ. και μερικά αποσπάσματα μερικών
δευτερολέπτων από Γ. Παπανδρέου συνοδευόμενα συνήθως από απαξιωτικές κρίσεις
των μεγαλοδημοσιογράφων μας μαζί με κάποιο απόσπασμα από δήλωση στελέχους
του ΠΑΣΟΚ (μικρομεσαίο, μικρομέγαλο, μεγάλο - ότι βρίσκονταν) που φαίνονταν να
διαφωνεί. Βλέποντας όμως την ενστικτώδη στήριξη του Γ. Παπανδρέου από τη βάση
και τα μικρομεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και την απόφαση του Γιώργου να τραβήξει
μέχρι τέλους τον αγώνα χωρίς να εκχωρήσει την αυτονομία του κινήματος
φαίνεται να κυριαρχούν δεύτερες σκέψεις και να επιλέγεται η μη χειρότερη γι αυτούς
λύση , που είναι η αποδοχή της εναλλακτικής λύσης Γ. Παπανδρέου της μετά
Καραμανλή εποχής, έστω και με τους όρους του Γ. Παπανδρέου. Ξέρουν κι αυτοί
πολύ καλά ότι αν η κατάσταση που περιγράφεται σήμερα από τις δημοσκοπήσεις
παγιωθεί, ακόμη κι αν καταφέρουν να συρρικνώσουν ακόμη περισσότερο τη δύναμη
του ΠΑΣΟΚ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να δημιουργηθεί ο δεύτερος
ισχυρός πόλος απέναντι στη δεξιά χωρίς αυτό. Από την άλλη γνωρίζουν επίσης πολύ
καλά ότι αυτό το ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ , που αν κληθεί
να τον αναλάβει (αμφιβάλω αν το θέλει κιόλας) είναι βέβαιο ότι θα
διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη καθ οδόν , γιατί ας μη ξεχνούμε ότι είναι ένας
χαλαρός συνασπισμός κομμάτων και κομματιδίων με μοναδική συνθετική ύλη τη
διαμαρτυρία, ο καθένας στο δικό του χώρο, χάριν του οποίου υπάρχει. Γνωρίζουν
επίσης πολύ καλά ότι μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν θα έχουν πια άλλη ευκαιρία
για να δικαιολογήσουν τη στροφή τους. Έχουν λοιπόν το δίλλημα: Προχωρούμε μέχρι
τέλους στην προσπάθεια για τον πολιτικό αφανισμό του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ , οπότε βαδίζουμε σε μια
πολυδιασπασμένη αριστερά με τους πολίτες
στα πεζοδρόμια διαμαρτυρόμενους ο καθένας με τη δική του δυναμική μειοψηφία και με μια δεξιά στο 25 -30% , που δεν μπορεί
να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή
αποδεχόμαστε το Γ. Παπανδρέου ως εναλλακτική λύση στα πλαίσια του δικομματισμού
και αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση των προνομίων μας , έστω και με τους όρους
που θα μας επιβάλει;


Επειδή πιστεύω ότι
οι βαρόνοι δε λειτουργούν ποτέ με το θυμικό , αλλά με το αυστηρά υπολογισμένο
συμφέρον και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης
είναι ισχυρότατος παράγοντας για τις επιλογές τους , τα τελευταία δείγματα πιθανόν να σηματοδοτούν την πορεία τους…
avatar
xristos

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2008
Ηλικία : 60
Τόπος : ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τα ΜΜΕ και το αύριο του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση  thepos Την / Το Σαβ Μαρ 29, 2008 9:46 pm

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χρήστο και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.Και την πρώτη περίοδο του ΠΑΣΟΚ το κεφάλαιο αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο.Αλλοίωσε το κίνημα από μέσα και σιγά σιγά το μετέτρεψε σε αστικό κόμμα και έχασε την κινηματική του μορφή.Εδώ επιστρέφουμε σ'αυτά που λέγαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παντού και πάντα χωρίς συμβιβασμούς και πρέπει.Όχι δεν πρέπει για κανέναν και για τίποτα να παζαρέψουμε ξανά την δημοκρατικότητα μας.Μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει ΠΑΣΟΚ

thepos

Αριθμός μηνυμάτων : 238
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

MME και ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση  enik Την / Το Κυρ Μαρ 30, 2008 5:33 pm

Αγαπητοι φιλοι γεια σας, να που με μερικους απο σας ξαναβρισκομαστε και με τους κανουργιους για μενα θα ειναι ευχαριστηση να ανταλλασουμε αποψεις.

Σε οτι αφορα τα ΜΜΕ ειναι γνωστο οτι ειναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που προσβλεπουν στο κερδος. Συνεπως και η πολιτικη τους κυριως προσανατολιζεται σ αυτον τον στοχο. Καταγραφοντας λοιπον τις τασεις της κοινωνιας αναπροσαρμοζονται, τηρωντας βεβαια την παγια "ιδεολογικη" τους σταση

Πραγματι εχετε απολυτα δικαιο οτι τις τελευταιες ημερες, εκοντες ακοντες, ακολουθουν τον ρου της πλειψηφιας της κοινωνιας. Κι αυτο δεν μπορει να μεινει μυστικο για πολυ καιρο οτι δηλαδη η στροφη ειναι υπερ του ΠΑΣΟΚ. Οι λογοι ειναι γνωστοι γιατι σημειωθηκαν θετικες εξελιξεις στο πασοκ και στο εσωτερικο του (ΑΝΑΝΕΩΣΗ) και στην γενικοτερη πολιτικη του( ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ) και στην κινητοποιηση του συμμετεχοντας στις λαικους αγωνες, αλλα και στην γενικοτερη εικονα του οτι προκειται για μια μεγαλη σοβαρη πολιτικη δυναμη.

Φυσικα καθημερινα θα διαπιστωνει κανεις κωμικοτραγικα πραγματα. Για παραδειγμα διαβασα στην Καθημερινη οπου παρουσιαζε, υποτιθεται, την πολιτικη προσωπικοτητα του νεου Γραμματεα του ΠΑΣΟΚ, οτι δηλαδη προκειται απλως για ενα ατομο χωρις καμμια αλλη ιδιοτητα πλην του 'ψηστη μπιφτεκιων", ετσι ικανοποιωντας ενα μερος του αναγνωστικου κοινου της εν λογω εφημεριδας. (Παρεπιπτοντως την διαβασα διαδικτυακα βεβαια).

Την ιδια ημερα ΤΑ ΝΕΑ, προσανατολιζομενα θετικα προς ΠΑΣΟΚ, εδιναν μια αντικειμενικη εικονα της πολιτικης προσωπικοτητας του Γραμματεα ΠΑΣΟΚ. Κι αυτο στοχευοντας στην αυξηση του αναγνωστικου κοινου. Στοιχειωδης πολιτικη που στην προκειμενη περιπτωση δεν μας βλαπτει καθολου.

Οπως επισης η αντιμετωπιση του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ με τον οφειλομενο σεβασμο στον Αρχηγο της ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Τερμα τα¨"αστειακια" και τα "εξυπνακιστικα" σχολια.

Το προβλημα ειναι εμεις τι κανουμε ? Τα καταγραφουμε ολα αυτα συνομιλωντας μεταξυ μας και τελικα μενουν στο "αρχειο" του φορουμ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?

Μια σκεψη που ειχα κανει και την διετυπωσα κι εδω στην ενοτητα "ΝΕΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" δυστυχως χαθηκε δεν δημοσιευθηκε. Αυτο που θαθελα να σας πω προς το παρον ειναι μηπως ολες αυτες οι κατατιθεμενες αποψεις μπορουν να ενταχθουν σε ενα ενιαιο κειμενο και στη συνεχεια να υποβληθει στα μελη προς ψηφιση.

Στη συνεχεια το ψηφισθεν κειμενο ( για καθε χωριστο ΘΕΜΑ καθε φορα ) να γνωστοποιειται στο Πολιτικο Συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ, με αιτημα να τυχει απαντησεως θετικης η αρνητικης και χρησιμοποιησης του για τον ευρυτερο πολιτικο διαλογο και συμμετοχης του πολιτη.

Αυτες ειναι μερικες σκεψεις που νομιζω οτι καλον θα ειναι εμπλουτισθουν και με αλλες δικες σας, για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.enik.

enik

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: 90 μοίρες στροφή υπέρ του Γ.Παπανδρέου

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Κυρ Μαρ 30, 2008 9:39 pm

Ένη καλησπέρα και καλώς ήρθες!!
Ωραία αυτά που λες και το ερώτημα που έθεσες για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Έγραψα έναν πρώτο απολογισμό σε ξεχωριστό θέμα στην ιστοσελίδα http://e-pasok.forumgreek.com/forum-f8/topic-t46.htm#173

Περιμένουμε τις απόψεις σου και τις ιδέες σου για όλα τα ζητήματα!

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: 90 μοίρες στροφή υπέρ του Γ.Παπανδρέου

Δημοσίευση  MariosOtabasidis Την / Το Δευ Μαρ 31, 2008 12:23 pm

Εννοείται πως το πρόγραμμα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι κενό ,το ένα κόμμά είναι διαμαρτυρίας και το άλλο διαφθοράς.
Εμείς είμαστε κίνημα λαού και παράταξη εξουσίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να βγάλει το "κτήνος" από μέσα του αρκεί να συμβουλεύεται τους άξιους ανθρώπους της παράταξης και όχι τον κάθε ένμισθο σύμβουλο.

Είμαστε ΠαΣοΚ , ήρθε ο καιρός να φέρουμε τα πράγματα εκεί που πρέπει.
ΠΡΟΕΔΡΕ συνέχισε έτσι σε στηρίζουμε.

Τα ΜΜΕ πάντος κατά περίεργο λόγο ήρθαν με το μέρος του ΠαΣοΚ.!

Ξαφνιάστηκα αλλά δεν με νοιάζει , τα σωστά πρέπει να λέγονται!
avatar
MariosOtabasidis

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2008
Ηλικία : 30
Τόπος : Θεσσαλονίκη-Εύοσμος

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης