Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Πήγαινε κάτω

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ;

100% 100% 
[ 8 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Σύνολο Ψήφων : 8

Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  Eleni Την / Το Κυρ Ιουλ 20, 2008 4:12 pm

Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Προς
τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας
τον κ. Πρωθυπουργό
τα κόμματα της αντιπολίτευσης
τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου

Η φτώχια είναι η σύγχρονη απειλή για την ανθρωπότητα και το πιο σκληρό της πρόσωπο είναι η ανεργία. Ο άνθρωπος που χάνει ξαφνικά την δουλειά του χάνει την αξιοπρέπεια του, την ομαλότητα και την σταθερότητα στη ζωή του. Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Κανείς μας δεν θα ήθελε να σηκωθεί ένα πρωινό και να μην έχει γάλα να δώσει στα παιδιά του ή να έρθει ο Σεπτέμβρης και να μην έχει να τους αγοράσει τα απαραίτητα για το σχολείο. Η έκκληση για βοήθεια από τους συμπατριώτες μας της βόρειας Ελλάδας που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους ως φόρουμ ενεργών πολιτών μας έχει σοκάρει. Θα πρέπει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές σαν κοινωνία να έχουμε θεσπίσει δικλίδες ασφαλείας και να προστατεύουμε τα μέλη μας που βρίσκονται σε αυτό τον κίνδυνο. Οι καταγγελίες όμως που λαμβάνουμε μέσω διαδικτύου από την τοπική κοινωνία φανερώνουν ότι στην πραγματικότητα οι κάτοικοι είναι αβοήθητοι και μόνοι.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από Blogger του διαδικτύου:
Ζητώ απεγνωσμένα την βοήθεια κάθε blogger και ευαισθητοποιημένου ενεργού πολίτη της χώρας αυτής.!!!
Παράλληλα με τα όσα διαδραματίζονται στην κεντρική σκηνή, συντελούνται στις τοπικές μας κοινωνίες μικρά σε.. δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, αλλά μεγάλα σε κοινωνικοπολιτικό αντίκτυπο εγκλήματα κατά της εργατικής και αγροτικής τάξης, χωρίς να τα παίρνει κανείς είδηση! …Μετά το αναίμακτο ξεπούλημα της "ΡΟΔΟΠΗΣ" και το κλείσιμο του "ΖΑΧΑΡΕΩΣ", 12 μέρες πριν την εκκαθάριση του εργοστασίου της ΣΕΒΑΘ (έπεται η ΣΕΠΕΚ και μετά η… ΣΕΚΑΠ) δεν υπάρχει καμία πρόταση από την κυβέρνηση για το μέλλον αυτών των εργοστασίων και των εργαζομένων τους. Ο κ. Κοντός είχε υποσχεθεί δημόσια πάρα πολλά. Στην αρχή ότι δεν θα κλείσουν τα εργοστάσια (δεν τηρήθηκε), στη συνέχεια ότι θα γίνουν δημόσιες διαβουλεύσεις με τους εργαζόμενους για το μέλλον τους (ακόμη περιμένουν). Παράλληλα γίνεται μια προσπάθεια να ριχτεί όλο το φταίξιμο δήθεν στις διοικήσεις της ΑΤΕ Bank, η οποία όμως ως γνωστών διορίζεται από το κράτος!..…Αυτή είναι η σημερινή δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου και Πρόνοιας. Εργοστάσια κλείνουν, εργαζόμενοι πετιούνται στο δρόμο, ολόκληρες κοινωνίες οδηγούνται σε οικονομικό μαρασμό …
Ακολουθεί το ψήφισμα των εργαζομένων:

"Κύριε Υπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Σήμερα 18 Ιουλίου 2008 παρ' όλο τον αγώνα μας για την συνέχιση της λειτουργίας των εργοστασίων μας, αυτό πια φαντάζει αδύνατο και οδεύουμε σε εκκαθάριση και ουσιαστικό κλείσιμό τους. Δυστυχώς ακόμα και αυτό το ελάχιστο για τον τόπο μας, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας είναι θολό και αναμφίβολο. Θυμίζουμε ότι είμαστε 7 εργάσιμες μέρες πριν την εκκαθάριση και συγκεκριμένη πρόταση για μας δεν υπάρχει. Θυμίζουμε ότι έχετε δεσμευτεί δημόσια ουκ ολίγες φορές και τον Φεβρουάριο μέσα στη Βουλή, ότι δεν μιλάμε για κλείσιμο των εργοστασίων αυτών και ότι για τους εργαζόμενους θα γίνει το καλύτερο. Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις αυτές είναι στον αέρα και ο ελάχιστος χρόνος που μένει δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Επειδή η ακολουθία λόγων και έργων χαρακτηρίζει τον πολιτικό άνδρα (κατά αρχαιότητα), ζητάμε να μας ενημερώσετε άμεσα αν όντως υπάρχει σοβαρή και αξιόλογη πρόταση για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας στα δύο εργοστάσια. Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, αντιλαμβανόμενος την δεινή θέση μας (οικονομική και ψυχολογική).
Σωματεία Εργαζομένων ΣΕΒΑΘ - ΣΕΠΕΚ"”
Πηγή: krogias.blogspot.com

Ως φόρουμ ενεργών πόλιτών δεν έχουμε όλοι τις γνώσεις για το ποιος τρόπος είναι ο καταλληλότερος για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος γιατί ζούμε σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού. Το διαδίκτυο όμως μας έχει κάνει όλους μια γειτονιά και έχουμε τώρα την ευκαιρία να γνωρίζουμε τα επιμέρους προβλήματα και να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην αντιμετώπιση τους. Τώρα μπορούμε να ενώσουμε την φωνή μας με τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας που κινδυνεύουν σε λίγες μέρες να βρεθούν χωρίς δουλειά και το χειρότερο χωρίς ελπίδα να βρουν ξανά δουλειά!

Ζητάμε από την πολιτεία να εκπονήσει σχέδιο αποκατάστασης. Ζητάμε από κάθε πολιτικό άνδρα και γυναίκα της Ελλάδας που έχει πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας να πιέσει τους κυβερνόντες και να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να λυθεί το πρόβλημα οριστικά. Να μην υπάρξει κανένας γονιός που να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στο αυτονόητο, στην ευκαιρία να προσφέρει στην οικογένεια του τα προς το ζην. Ζητούμε αυτή τη φορά η πολιτεία να ανοίξει τα μάτια τις και τα αυτιά της στις φωνές των κατοίκων της περιφέρειας διότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ελπίδα χάνεται.Ζητούμε τα χρήματα του Δ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΕΣΠΑ) αυτή τη φορά να μην διατεθούν στους φίλους και τους γνωστούς της διαπλοκής αλλά στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της περιφέρειας. Οι νέοι πρέπει να έχουν κίνητρα να μείνουν στην περιφέρεια ώστε να μην ερημωθεί ξανά η αγροτική Ελλάδα. Η ανέχεια που χτυπάει σήμερα την πόρτα του διπλανού μας μπορεί αύριο με κάποιο τρόπο να χτυπήσει και την δική μας και ο μόνος τόπος άμυνας είναι η αλληλεγγύη και μια ευνομούμενη πολιτεία που προγραμματίζει και μεριμνά.

Είμαστε λοιπόν αλληλέγγυοι στον «βορρά» που δοκιμάζεται και ζητούμε από όλους εσάς τους πολιτικούς εκπροσώπους μας να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και να συμβάλετε όλοι ωστε να δοθεί οριστική λύση.

e-pasok.forumgreek.com
Διαδικτυακή Οργάνωση Πολιτών


Η Οργανωτική Επιτροπή: Γιώργος Κρόγιας, Ελένη Βεϊσάκη, Θεόδωρος Ποσταντζίδης, Γιάννης Γ. Αγγέλου, Παναγιώτης Πετεινάτος, Γιώργος Π. Κόλλιας, Χρήστος Χαρακοπίδης, Πασχάλης Αγανίδης.


-----------------------------------------------

ΥΓ. Επειδή τα πράγματα αρχίζουν να σκληραίνουν κανένας μας δεν θα πρέπει να νιώθει ασφαλής. Είναι καθήκον μας και προς το συμφέρον όλων να ενεργοποιηθούμε. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα μπορούσαμε ως φόρουμ να στείλουμε την παραπάνω επιστολή σε όλο τον πολιτικό κόσμο. Όποιος θέλει να προσθέσει κάτι στην συγκεκριμένη επιστολή ας το πει το συντομότερο δυνατό. Όσα μέλη από το φόρουμ θέλουν να συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή για την συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης να το δηλώσουν επώνυμα σε αυτό το θέμα συζήτησης.

Η επιστολή αυτή θα προωθεί :
Στον πρόεδρο της δημοκρατίας
Στον πρωθυπουργό
Στά κόμματα της αντιπολίτευσης
Στους βουλευτές,
Σε blog και εφημερίδες
Σε όλα τα μέλη και φίλους του forum

Όσα μέλη της οργανωτικής επιτροπής έχουν χρόνο θα θέλαμε βοήθεια στο να συλλέξουμε και να στείλουμε e-mail στον πολιτικό κόσμο, σε εφημερίδες, σε γνωστούς και φίλους κλπ. Κάθε mail ευπρόσδεκτο! Περιμένω αν κάποιος έχει και άλλες προτάσεις και ιδέες για το συγκεκριμένο ζήτημα , τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε; Ακόμη, όσοι από εσάς έχετε blog αν θέλετε μπορείτε να αναδημοσιεύσετε την παραπάνω επιστολή που θα στείλουμε ως φόρουμ.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eleni στις Πεμ Ιουλ 24, 2008 7:18 pm, 3 φορές συνολικά

Eleni

Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Κυρ Ιουλ 20, 2008 11:19 pm

Συμφωνώ με την πρωτοβουλία. Αν ως Bloggers και χρήστες του διαδικτύου ενώσουμε τις φωνές μας με κοινή επιστολή τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Να πούμε ότι και αυτή τη φορά σχετικά με την οργανωτική επιτροπή, για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, θα συμμετάσχουν όλοι όσοι συμφωνούν με την πρωτοβουλία αλλά εκδηλώσουν ενδιαφέρον δημόσια εδώ στο φόρουμ. Μέχρι στιγμής έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα της Ξάνθης ο Krogias, Eleni, Thepos kaι Angelou. Θα γράψω και θα στείλω αναλυτικές οδηγίες και σε όλα τα μέλη επειδή δέχομαι ερωτήσεις μέσω Mail για τη διαδικασία. Στο μεταξύ όποιος μπορεί ας ψάξει να βρει λίστα με mail βουλευτών. Ο Thepos ξεκίνησε για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά νομίζω ότι είναι πολλοί και θα του είναι κουραστικό να ψάχνει έναν έναν. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Παναγιώτης Πετεινάτος

PanagiotisP
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 258
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

επιστολή συμπαραστασης

Δημοσίευση  thepos Την / Το Δευ Ιουλ 21, 2008 12:08 am

Συμφωνώ με την πρωτοβουλία και είμαι έτοιμος να συμβάλλω όπως αποφασιστεί

thepos

Αριθμός μηνυμάτων : 238
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  krogias Την / Το Δευ Ιουλ 21, 2008 10:26 am

Να στε όλοι καλά.
avatar
krogias

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2008
Ηλικία : 43
Τόπος : Ξάνθη, www.pasok-xanthis.gr, www.npasok-xanthis.gr

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://krogias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  geKollias Την / Το Δευ Ιουλ 21, 2008 3:43 pm

Όταν υπάρχουν τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες δεν μπορώ να μην είμαι μέσα.
Αν χρειάζεται συμμετέχω και στην Οργανωτική Επιτροπή

geKollias

Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2008
Ηλικία : 58
Τόπος : Βαρνάβας Αττικής

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://geKollias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  xristos Την / Το Δευ Ιουλ 21, 2008 11:12 pm

Αγαπητοί φίλοι,
Βρίσκομαι σε διακοπές και μόλις σήμερα βρήκα την ευκαιρία να διαβάσω νεότερα απο το φόρουμ.
Βεβαίως και συμφωνώ με την πρωτοβουλία και λυπάμαι που δεν έχω τη δυνατότητα για ένα χρονικό διάστημα να συμμετάσχω πιο ενεργά (δεν έχω δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο συχνά). Άλλωστε το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και στην Ορεστιάδα με το εργοστάσιο ζάχαρης,που υπολειτουργεί, και έχει ήδη δρομολογηθεί το κλείσιμό του μετακυλίοντας τις ευθύνες μάλιστα στους αγρότες, που δεν καλλιέργησαν ικανή ποσότητα τεύτλων που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του. Σημειωτέον ότι αυτές οι βιομηχανικές μονάδες αποτελούν στην περιφέρεια σημαντικά σημεία αναφοράς για την οικονομική τους ανάπτυξη και η υπολειτουργία και το χειρότερο το κλείσιμό τους δημιουργούν τραγικά αδιέξοδα όχι μόνο για τους εργαζόμενους σ΄ αυτές , αλλά σε ολόκληρο το οικονομοκό κύκλωμα της περιοχής.

Χρήστος Χαρακοπίδης
avatar
xristos

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2008
Ηλικία : 60
Τόπος : ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  krogias Την / Το Τρι Ιουλ 22, 2008 1:36 am

ααα... ακριβώς το ίδιο "κόλπο" χρησιμοποίησαν για να απαξιώσουν το εργοστάσιο ΣΕΒΑΘ (βιομηχανική τομάτα). Άργησαν να δώσουν τιμές στους παραγωγούς, με αποτέλεσμα να τους αποθαρρύνουν από το να καλλιεργήσουν τομάτα και έτσι, χωρίς πρώτη ύλη πλέον το εργοστάσιο έχει πολλές ζημίες και για αυτό το λόγο κρίθηκε αναγκαίο το κλείσιμό του (ή το ξεπούλημα του οικοπέδου).
Και η βασική αιτιολογία για το ότι το εργοστάσιο δεν πάει καλά, είναι ότι... οι αγρότες δεν καλλιέργησαν τομάτα!
avatar
krogias

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2008
Ηλικία : 43
Τόπος : Ξάνθη, www.pasok-xanthis.gr, www.npasok-xanthis.gr

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://krogias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Στήριξη στην πρωτοβουλία

Δημοσίευση  e-homo sapiens Την / Το Τρι Ιουλ 22, 2008 12:48 pm

Αγαπητοί Φίλοι,

Με χαρά πληροφορήθηκα τις δράσεις του forum από τον κ. Πετεινάτο. Στηρίζω την πρωτοβουλία και είμαι πρόθυμος να συμμετέχω, εφόσον μου ζητηθεί, σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Καλή συνέχεια
Αγανίδης Πασχάλης
aganidis9@hotmail.com
www.e-homosapiens.blogspot.com

e-homo sapiens

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 22/07/2008
Τόπος : Αθήνα - Ορεστιάδα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://e-homosapiens.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  Eleni Την / Το Πεμ Ιουλ 24, 2008 7:06 pm

Έκανα μια μικρή προσθήκη στην τελευταία παράγραφο της επιστολής ζητώντας να ληφθεί υπόψη και το ΕΣΠΑ, για να μην ξεχνιόμαστε.

Η Οργανωτική Επιτροπή σύμφωνα με τη χρονική σειρά συμμετοχής προκύπτει:
Γιώργος Κρόγιας, Ελένη Βεϊσάκη, Θεόδωρος Ποσταντζίδης, Γιάννης Γ. Αγγέλου, Παναγιώτης Πετεινάτος, Γιώργος Π. Κόλλιας, Χρήστος Χαρακοπίδης, Πασχάλης Αγανίδης.

Ο Παναγιώτης υπολογίζει ότι η συλλογή του, μαζί με τη συλλογή του Θεόδωρου (Thepos) είναι στο σύνολο περίπου 540 διαφορετικά Mail από ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο. Ας ξεκινήσουν σιγά σιγά να τα προωθούν και ας μας ενημερώσουν για την πρόοδό τους. Η δραστηριότητά μας όμως για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Επειδή είναι καλοκαίρι και όλοι αρχίζουμε να αραιώνουμε από το Σεπτέμβριο μπορούμε να το συζητήσουμε ξανά και τα μέλη που σχετίζονται με την περιοχή να προσπαθήσουν να προτείνουν λύσεις για τις οποίες μπορούμε να πιέζουμε τους πολιτικούς για να πάρουν θέση.

ΥΓ. Καλωσήρθες Πασχάλη στην παρέα μας!

Eleni

Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  krogias Την / Το Παρ Ιουλ 25, 2008 12:04 am

Το διάβασα στο troktiko:
"Στη
σελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr έχει μια δημοσκόπηση, με την εξής ερώτηση... "Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στο Δημόσιο κυρίως στην περιοχή". Το σημαντικό κατά την άποψη μου, είναι τα αποτελέσματα τα οποία... μας εξέπληξαν...
Μακεδονίας - Θράκης (3396) 37.18%
Ηπείρου - Θεσσαλίας (1422) 15.57%
Στερεάς Ελλάδας (1456) 15.94%
Πελοποννήσου - Νησιών Ιονίου (1266) 13.86%
Κρήτης - Νησιών Αιγαίου (1594) 17.45%

Τα αποτελέσματα κατά την άποψη μου σημαίνουν ότι η ανεργία μαστίζει την βόρεια Ελλάδα.
Το θέμα τώρα είναι τι κάνει το κράτος για αυτό! Αντί να δώσει κίνητρα στις επιχειρήσεις, να εγκατασταθούν σε περιοχές με μεγάλα ποσοστά ανεργίας, τις δίνει αντικίνητρα και έτσι φεύγουν σε Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία κλπ... αυτά είναι τα χάλια μας κύριοι"!

Εγώ τι φωνάζω τόσο καιρό; Το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κ.α.) τι φωνάζει τόσο καιρό;
Αυτά για μερικούς που λένε ότι κάνουμε στυγνή προπαγάνδα...
avatar
krogias

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2008
Ηλικία : 43
Τόπος : Ξάνθη, www.pasok-xanthis.gr, www.npasok-xanthis.gr

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://krogias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Επιστολή συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που η ανεργία τους χτυπάει την πόρτα.

Δημοσίευση  krogias Την / Το Τετ Αυγ 06, 2008 11:30 pm

Να και η πρώτη απόλυση στα συνεταιριστικά...

http://krogias.blogspot.com/2008/08/blog-post_3275.html
avatar
krogias

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2008
Ηλικία : 43
Τόπος : Ξάνθη, www.pasok-xanthis.gr, www.npasok-xanthis.gr

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://krogias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης